JÄSENEKSI

Kaspa yhdistyksenä

Kaspa eli Suomen Kasvupalveluiden tuottajat ry on kaikkien Suomessa työvoima- ja yritysten kehittämispalveluja tarjoavien palveluntuottajien yhteinen ammatillinen yhteistyö- ja edunvalvontajärjestö. Yhdistys edistää ennakoivalla tavalla toimialan yhteistä ja yhdenmukaista kehitystä. Yhdistys haluaa toiminnallaan tuottaa myös alan ja alalla toimivien jäsenorganisaatioiden myönteistä julkisuuskuvaa.

Toimimme yhteistyöjärjestönä julkisen sektorin toimijoihin, sekä jaamme osaamista myös jäsenyritystemme välillä. Sidosryhmä- ja yhteiskunnallisen vaikuttamistyön kautta turvaamme jäsenorganisaatioiden liiketoimintamahdollisuuksia.

Miksi kannattaa olla Kaspan jäsen

Yhdistyksen toimintaan voi liittyä kaikki työvoima- ja yrityspalveluja tarjoavat tai järjestävät yritykset, oppilaitokset ja kolmannen sektorin toimijat. Yhdistyksen jäsen voi olla joko julkisen palvelun yhteistyökumppani, sellaiseksi haluava tai muu alan liiketoiminnasta ja yhteistyöstä kiinnostunut toimija.

Työvoima- ja yrityspalvelut ovat olleet jatkuvien uudistuksien alla. Kasvupalveluiden kehittäminen tulee olemaan myös tulevaisuudessa merkittävää ja uudenlaisia kumppanuuksia hyödyntävää hallinnollisesta järjestelytavasta riippumatta.

Olemme ainut työvoima- ja yritysten kehittämispalveluja edustava toimija. Teemme yhteistyötä laajasti paikallisten ELY-keskusten, TE-hallinon kuin vastaavan ministeriön kanssa. Annamme lausuntoja ja tuomme esiin palveluntuottajien näkemyksen alan lainsäädäntöön ja alueelliseen toimintaan liittyen. Teemme myös laajaa sidosryhmätyötä koko työvoima- ja elinkeinoelämän sektorilla. Osallistumme aktiivisestimarkkinavuoropuheluihin ja kasvupalveluiden kehittämishankkeisiin.

Miten jäseneksi liitytään

Kaspan jäseneksi voivat liittyä kaikki toimijat, jotka hyväksyvät yhdistyksen säännöt. Yhdistyksen säännöt löytyvät täältä, Yhdistyksen toiminta rahoitetaan jäsenmaksuilla. Jäsenmaksu määräytyy liikevaihdon ja organisaation taustan (yritys, oppilaitos, kolmas sektori) mukaan. Jäsenmaksuluokkien on tarkoitus pitää jäsenyys auki kaikille yhdistyksestä kiinnostuneille toimijoille. Yhdistyksen jäsenmaksut on esitelty täällä.

Vastaamme mielellämme kaikkiin jäsenyyteen ja liittymiseen koskeviin kysymyksiin. Yhteystiedot Kapsan toimistoon täällä.

Pääset suoraan liittymään jäseneksi täyttämällä jäseneksiliittymislomakkeen täällä 

Jäsenlista

Suomen Kasvupalveluiden tuottajat  ry.
Päivitetty 21.2.2019.

 1. Anakom Oy
 2. Arffman Finland Oy
 3. Avartum-Instituutti Oy
 4. Entry Education Oy
 5. Cimson Koulutuspalvelut Oy
 6. Faktia Oy
 7. Finn Connection Trade House Oy, ValmennusMajakka
 8. Galimatias Oy
 9. Intotalo Oy
 10. Johtajuustaito.fi Oy Mattil
 11. KK Valmennuskeskus Oy, Valmennuskeskus Public
 12. Konsulttitoimisto Seppo Hoffrén Oy Consultancy
 13. Koulutusavain Oy
 14. MJS Training Oy
 15. Pro Manager Oy
 16. Saranen Consulting Oy
 17. Spring House Oy
 18. Suomen Ammattiakatemia Oy
 19. Suomen Nosturikoulutus Oy
 20. Suomen Toimitusjohtajakoulu Oy
 21. Tamora Oy
 22. Traffica Oy
 23. Työelämän Infopiste Oy
 24. Wakaru Oy
 25. Aamos Oy / Aamos Group Oy
 26. Ceriffi Oy
Share This